از طریق فرم زیر با کارشناسان ما در ارتباط باشید:
موتور برق جوشکاری در واقع دستگاهی شبیه دیزل ژنراتور با سایز کوچکتر است که شامل یک دینام برق و یک موتور احتراقی می باشد. در حال حاضر قیمت موتور برق در بازار از یک میلیون تومان برای موتورهای با ظرفیت های زیر ۱ کیلووات شروع و تا ۱۰۰ میلیون تومان برای موتورهای با ظرفیت ۱۰ کیلووات اورجینال متغیر می باشد.
موتور برق جوشکاری در سه نوع بنزینی، گازی و دیزلی موجود است که دارای رنج توان زیر ۱ کیلووات تا زیر ۲۰ کیلووات میباشند. از بهترین و پرفروش ترین برندهای موتور برق میتوان به موتورهای هیوندای کره جنوبی ، کوپ، موتور برق لانسین چینی، هوندای ژاپن و…. اشاره نمود.
مناسب ترین قیمت موتور برق در بازار را هم می توان به برند استریم نسبت داد که با سابقه ی چندین ساله ی درخشان خود در این عرصه دارای محبوبیت و مقبولیت بالایی در میان خریداران و مصرف کنندگان می باشد.
موتور برق جوشکاری در واقع دستگاهی شبیه دیزل ژنراتور با سایز کوچکتر است که شامل یک دینام برق و یک موتور احتراقی می باشد.قیمت موتور برق را تا حدودی می توان پارامتری دانست به این مفهوم که تا حدود زیادی به نوع سوخت مصرفی موتور، توان خروجی، برند و کمپانی تولید کننده و در نهایت کیفیت قطعات به کار رفته در ساخت آن بستگی دارد. این وسیله در قالب مولد برق عمل نموده و در شرایط اضطراری همچون نبود برق شبکه سراسری وظیفه تامین برق مورد نیاز را برعهده دارد.
موتور برق جهت تامین برق مصرفی مورد نیاز در منازل ، مغازه ها و فروشگاه های کوچک به عنوان سیستم سیار مولد برق ، کارهای صنعتی سبک همچون موتور برق جوشکاری و برشکاری سیار و…. کاربردهای گسترده ای دارد.
بنا به مشکلات متعددی که کشور در سال های اخیر به علت بارش های کم با آن ها مواجه شده است، نظیر قطعی برق در تابستان که در سال ۱۳۹۷ تقریبا روزانه ۴ ساعت قطعی برق گزارش می شد، تولید کنندگان و وارد کنندگان بر آن شدند که نسبت به اضافه کردن فیلد تولید و واردات انواع موتورهای برق با ظرفیت ها و برند های معتبر اقدام نمایند.
موتور برق یا مولد جریان الکتریکی دستگاهی برای تبدیل انرژی مکانیکی ناشی از سوخت های فسیلی نظیر گازوئیل، بنزین و یا گاز به انرژی الکتریکی یا جریان برق می باشد. برای آن دسته از مصارفی که جریان الکتریسیته با توان های پایین (۱۰۰ وات تا ۱۰ کیلووات) نیاز است میتوان با صرف هزینه ای معقول و مناسب سیستم را در برابر قطعی احتمالی و نبود برق شبکه سراسری تامین کرد.
انواع موتور برقی از دیدگاه کاربردی
1. موتور برق ثابت یا صنعتی
2. موتورهای قابل حمل یا خانگی
3. موتور برق کیفی یا پیک نیکی
• موتور تک سیلندر دو زمانه
• ژنراتور یا آلترناتور
• تنظیم کننده ی ولتاژ
• کاربراتور
• باک سوختی
• ساسات
• فیلتر سوخت
• فیلتر هوا
همانگونه که در ابتدای مطلب گفتیم، قیمت موتور برق به فاکتور های متعددی وابسته است که از مهم ترین این فاکتورها می توان به:
• ظرفیت یا توان خروجی دستگاه
• برند یا کمپانی تولید کننده موتور برق
• محل کوپل ژنراتور
• سوخت تغذیه
• نوع استارت موتور که در ادامه بیشتر در مورد آن توضیح می دهیم، اشاره کرد.
در حال حاضر قیمت موتور برق در بازار از یک میلیون تومان برای موتورهای با ظرفیت های زیر ۱ کیلووات شروع و تا ۱۰۰ میلیون تومان برای موتورهای با ظرفیت ۱۰ کیلووات که عمدتا موتورهای آمریکایی و اروپایی اورجینال هستند، متغیر می باشد.
اخیرا موتورهای برق به دو شکل تولید و نام گذاری می گردند:
نوع اول: موتور برق های سبک
موتورهای برقی کوچک و سبک با ظرفیت توان تولیدی پایین که این موتورها در ابعاد کوچکی طراحی و تولید شده و به سهولت قابل حمل هستند. این نوع موتورهای برق فوق العاده کم صدا بوده و از فناوری اینورتر برای تولید برق بهره می گیرند.
نوع دوم: موتور برق های سنگین
این نوع از موتورهای برقی دارای ظرفیت توان بالاتری نسبت به موتورهای الکتریکی نوع اول هستند که در نتیجه ی این امر، صدای بالاتری نیز داشته و همچنین وزن آنها هم بیشتر است و عموما به علت سیار بودن موتور برقی، برای جابجایی آنها از چرخ استفاده می گردد.
این نوع موتور برقی به موتور ژنراتور یا ژنراتور مولد برق معروف هستند.
نحوه ی روشن و خاموش شدن موتور برق
در موتور برق دو نوع سیستم راه انداز موجود است که عبارتنداز:
1. سیستم راه انداز استارتی یا نرم
2. سیستم راه انداز هندلی یا دستی
سیستم راه انداز نرم یا استارتی:
بنا به استانداردهای موجود با نصب یا اتصال یک استارت بر روی موتور برق و همچنین با استفاده از یک باطری کوچک و یک کلید یا بریکر بر روی سیستم به سهولت می توان موتور برق را روشن و خاموش کرد.
سیستم راه انداز دستی یا هندلی:
در این نوع سیستم راه انداز نیز یک پروانه به منظور خنک سازی موتور در بخش انتهای موتور نصب شده و به شیلنگ پیستون وصل می باشد. این سیستم دارای یک فولی است که رشته طنابی به دور آن پیچیده شده و در هنگام استارت زدن با کشیدن و رها کردن آن موتور روشن خواهد شد.
همانطور که از نام این موتور پیداست سوخت تغذیه آن بنزین است و موتور مطابق با سوخت پایه بنزین تنظیم شده است. این نوع موتور ژنراتور یکی از پر کاربرد ترین و پر فروش ترین موتورها در حیطه ی برق اضطراری است.
همچنین به علت دسترسی و تهیه آسان سوخت مصرفی آن، از محبوبیت بالایی در بین مشتریان برخوردار است. قیمت موتور بنزینی نیز در برابر برقی که تولید می کند بسیار مناسب و مقرون به صرفه می باشد.
از ویژگی ها و مشخصه های اصلی این نوع موتور می توان به ابعاد کوچک، وزن پایین، تولید صدای کمتر نسبت به دیگر موتورهای برقی، اشاره کرد. البته قابل ذکر است که راندمان موتور برق بنزینی نسبت به موتور گاز سوز کمتر می باشد.
سوخت تغذیه ی این نوع موتورهای برق، گاز طبیعی یا LPG است که این سوخت در کشور ما به وفور یافت می شود و نسبت به دیگر انواع سوخت های فسیلی ارزانتر و اقتصادی تر است.
شایان ذکر است که به دلیل بالا بودن قیمت موتور برق گاز سوز، این نوع موتور در بازار ایران کمتر مورد استقبال و توجه مشتریان قرار گرفته است.
از مزایای موتورهای برق جوشکاری گاز سوز می توان به استفاده از سوخت طبیعی، سهولت در دسترسی به منبع تغذیه ی سوخت، دوام بالا و عمر طولانی تر نسبت به انواع دیگر، کمتر بودن آلودگی زیست محیطی کمتر، سهولت در استفاده و نگهداری، تولید بوی ناشی از سوخت کمتر و نیز دود اگزوز نامحسوس اشاره کرد.
تأمین نیروی الکتریکی ، تولید نیرو ، در موفقیت فعالیتهای روزمره از اهمیت بالایی برخوردار است. در حالی که هنوز چندین منطقه در حال توسعه فاقد منبع تغذیه ثابت شبکه الکتریکی هستند ، موتور برق به طور فزاینده ای برای پر کردن خلا انرژی بسیار مهم شده اند.
مجموعه های ژنراتور واحدهای جداگانه ای هستند که برق را برای مصارف مختلف تأمین می کنند: به عنوان منبع پشتیبان مغازه ها ، رستوران ها ، دفاتر ، مزارع. برای استفاده مسکونی و با فعالیت در فضای باز و همچنین برای تأمین فعالیتها و مراکز مختلف اجتماعی.آنها در طیف گسترده ای از مدل ها با توان خروجی متفاوت در دسترس هستند. قیمت موتور برق با توجه به انواع آن متفاوت است و شما می توانید برای اطلاع از آن با کارشناسان شرکت نور افشان تماس بگیرید.
0 نظر