از طریق فرم زیر با کارشناسان ما در ارتباط باشید:
نصب و راه اندازی موتور تک بنزینی به شیوه صحیح و ایمن، امروزه در بسیاری از صنایعی که از این نوع موتور استفاده میکنند اهمیت زیادی یافته است. استفاده از این نوع موتور در مواردی که دسترسی به برق امکانپذیر نیست یا با دشواریهایی همراه است، راه حلی هوشمندانه برای تامین کمبود انرژی بهشمار میآید، اما باید الزاما بهدست کارشناس آشنا به فن صورت گیرد. به این ترتیب نصب و راه اندازی موتور تک بنزینی بیشترین فایده را داشته و همزمان از بروز خطرات و مشکلات ناشی از راهاندازی آن در محل و موقعیت نامناسب نیز جلوگیری میشود.
در نوشتار پیش رو ضمن معرفی موتور تک بنزینی، به چگونگی و روش صحیح نصب و راه اندازی آن نیز اشاره میکنیم.
با ما در مطالعه متن همراه شوید.برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه سرویس دوره ای موتور تک بنزینی مراجعه کنید.
موتورهای مولد در انواع گوناگون تولید شده و نقش مهمی در پیشبرد صنایع مختلف و تامین یا تکمیل انرژی مورد نیاز در آنها ایفا میکنند. این مورد بهویژه در مکانهایی که دسترسی آسان به انرژیهایی نظیر برق وجود ندارد بیشتر متداول است.
توان تولید انرژی در این موتورها متفاوت بوده و برای مقاصد گوناگون کاربرد دارد. از سویی شیوه نصب و راه اندازی موتور تک بنزینی آنها نیز با یکدیگر متفاوت بوده و نیاز به تخصص دارد. به این ترتیب توصیه میشود در صورت تهیه این نوع موتورهای مولد، برای نصب و راه اندازی موتور تک بنزینی با کارشناسان فن تماس گرفته و از تجربه و دانش فنی آنها بهرهمند شوید.
این نوع موتورها اغلب برای نصب و راه اندازی نیازمند زمان کافی برای گردش سوخت در موتور هستند. به همین دلیل نیز لازم است کار سوختگیری در مخزن قدری زودتر انجام گیرد تا دستگاه زمان کافی برای طی نمودن مسیر لولهها را داشته باشد.
همچنین روغن مورد استفاده در موتور برق بنزینی از نوع روغن W10-40 است. اما در صورت عدم دسترسی به آن میتوان از انواع روغنهای مصرفی در خودرو سواری نیز استفاده کرد.
میزان روغن مصرفی نیز برای توان 4 کیلووات بین 500 تا 800 میلی لیتر محاسبه میشود و در دفعات نخست بهکارگیری این نوع موتور، تعویض روغن بهازای هر 50 ساعت کارکرد دستگاه پس از نصب و راه اندازی موتور تک بنزینی لازم است.
رعایت این نکات در نصب و راه اندازی موتور تک بنزینی از اهمیت بالایی برخوردار بوده و نقش عمدهای در بهبود کیفیت کارکرد این تجهیزات ایفا میکند.
نورافشان مفتخر است تا تمام اطلاعات مورد نیاز موتور پمپ بنزینیرا در اختیار شما قرار دهد.
پس از سوختگیری و کنترل گیج روغن، نوبت به روشن کردن موتور میرسد. برای این کار ابتدا شیر بنزین را باز و اگر موتور مورد استفاده از نوع استارتی باشد اتصال منفی و مثبت باتری را نصب و در جای خود کاملا محکم میکنیم. سپس از طریق سوئیچ استارت زده و بلافاصله بعد از روشن شدن موتور، سوئیچ را رها میکنیم.
در نمونههای هندلی جهت نصب و راه اندازی موتور تک بنزینی ابتدا شیر بنزین را باز و ساسات را در حالت فعال قرار میدهیم. سپس کلید RAN را زده و بعد هندل را میکشیم. در این مورد نیز بلافاصله پس از روشن شدن موتور، ساسات را میخوابانیم. کاری که در نمونههای برقی اغلب بهصورت اتوماتیک و برقی انجام میشود.
توجه داشته باشید که جهت زیر بار بردن موتور برق و اتصال آن به سیستم، ضروری است از قطع شبکه برق شهری از مدار اطمینان داشته و سپس نسبت به اتصال آن به الکتروموتور اقدام کنیم. در غیر این صورت و در صورت همزمان شدن ورود برق شهر و موتور برق، به تجهیزات و مجموعه آسیبهای جبران ناپذیری وارد میشود.
در مراحل نصب و راه اندازی موتور تک بنزینی، ابتدا موتور برق را روشن و پس از چند دقیقه از آغاز کار و گرم شدن موتور، کلید خروجی برق را میزنیم تا موتور برق به شبکه مصرف اتصال پیدا کند.
نکته مهم در این بخش نیز خاموش کردن و قطع ارتباط دستگاه خروجی شبکه در نخستین مرحله برای پیشگیری از آسیب به سیستم است. سپس و با گذشت چند دقیقه و کارکرد بدون بار موتور، دستگاه را خاموش و شیر بنزین بسته میشود.
مطلب پیشنهادی: موتور تک بنزینی روبین
نحوه اتصال موتور برق به دستگاههای مختلف اصولا در یکی از 2 شیوه زیر میگنجد:
روش مستقیم: در این شیوه موتور مولد برق توسط یک کابل مستقیم به وسایل برقی نظیر اتو، جاروبرقی، یخچال و فریزر، سشوار و دیگر لوازم وصل میشود. توجه محدودیت موجود در این روش و اتصال هر موتور برق مجهز به یک یا 2 خروجی یا دو خروجی الزام به برآورد مناسبی از ظرفیت مصرفی تجهیزات برقی را در این روش میطلبد. در این روش یک سر کابل به تجهیزات برقی و سر دیگر را به موتور برق اتصال میدهند.
دقت کنید که موتورهای مولد برق را نمیتوان و نباید بهطور مستقیم به سیمکشی ساختمان متصل نمود.
شیوه غیر مستقیم: در روش غیر مستقیم سیستم موتور برق از طریق یک تابلو تبدیل که در کنار تابلو اصلی ساختمان متصل شده و در صورت قطعی برق شهر و به صورت اتوماتیک برق را به ساختمان میرساند.
این مورد بهویژه در موتورهای بنزینی خطرآفرین بوده و باید با احتیاط لازم و توسط اهل فن صورت گیرد.
از نکات مهم و کاربردی در مراحل نصب و راه اندازی موتور تک بنزینی، توجه به الزامات موجود در سرویسدهی به این تجهیزات است. از آلودگی سوخت و آلودگیهای محیطی موجود تا کارکرد مستمر و بیوقفه این نوع تجهیزات، میتواند دلیل و بهانهای برای بروز مشکلات در آنها بوده و به کاهش طول عمر و استهلاک زودهنگام آنها منجر شود. خوشبختانه با وجود کارشناسان آشنا به فن و در صورت انجام سرویسهای دورهای منظم، در این مورد جای نگرانی وجود ندارد.
نصب و راه اندازی موتور تک بنزینی از موارد مهم و کلیدی در صنایع کاربردی است. مراکز فروش، نصب و راه اندازی موتور تک بنزینی در صورت درخواست مشتریان، نسبت به تامین نیروی مورد نیاز جهت انجام سرویس و تعمیرات این نوع موتورها اقدام میکنند. همچنین خدمات مشاوره رایگان و کسب اطلاعات و راهنماییهای لازم در نمایندگیهای مجاز این محصولات برای پشتیبانی از مشتریان دایر است.
0 نظر
مقالات مرتبط